Arbetet innebär…
Arbetet innebär en mängd uppgifter som både får utföras av kvalitetschef, såväl som med stöd av övrig organisation. I arbetet ingår ett ansvar för att företagen upprätthåller sina certifikat (IP/FSSC2200/KRAV) och erforderliga tillstånd avseende livsmedelsproduktion. Under produktion ingår ansvaret för löpande kvalitetskontroll av inkommande och producerad produkt som ett ansvar för löpande säkerställa kvalitet inför frisläppning av godkänd vara. Du är den som är ansvarig för ledningsdokumentation i Sharepoint och är den som är stöd till utveckling och effektivisering av arbets- och tillverkningsprocesser inom företagen och då i synnerhet i samband med produktutveckling. Till din hjälp har du självfallet en organisation som varierar i storlek och antal över säsongen.
Under skördesäsongen i juli och augusti är vårt krav att du är närvarande hela perioden.
Du som söker…
Tjänsten kräver god kännedom om livsmedelsproduktion och HACCP, gärna med praktiska erfarenheter av livsmedelsproduktion. Tjänsten kräver också mycket goda kunskaper i svenska och engelska och vi ser gärna att du har några års yrkeserfarenhet av motsvarande tjänster och bör ha ett externt nätverk. Självfallet ser vi att du har en relevant högskoleutbildning inom livsmedel eller närliggande områden (BSC alt MSc) och är strukturerad och nära till att ta beslut.
Vi tror att du som söker är en driven personlighet som är orädd inför nya arbetsuppgifter, har lätt att kommunicera och en god förståelse för att det är vår kund som är den som viktigast för vårt företags framtid.
B körkort är ett krav.
Om du har frågor kring tjänsten kontakta nedanstående. Ansökan med CV sändes till: Karl Vilhelm Beckman, VD, Foodhills AB, Billesholmsvägen 4, 267 40 Bjuv, e-post: kv.beckman@foodhills.se